Corona Protocol

COVID-19 protocol Bed & Breakfast De Boshoeve

Laatste update: 03-03-2021
 1. Als u verkouden bent, of regelmatig hoest kom dan niet en stel ons telefonisch op de hoogte. Wij hanteren de RIVM check. Doe dat voor uzelf vooraf ook.
 2. De B&B is alleen open als dat volgens regels van de overheid/Veiligheidsregio is toegestaan.
 3. In bovenstaande gevallen worden gemaakte en betaalde reserveringen terugbetaald als overheidsmaatregelen, of ziekte  het verblijf onmogelijk maken.
 4. De B&B wordt gerund, schoongemaakt en ontsmet volgens de richtlijnen van het RIVM.
 5. Tijdens het verblijf wordt het contact tussen de gasten en B&B-eigenaar tot een minimum beperkt. Op contactmomenten wordt altijd 1,5 meter in acht genomen.
 6. In- en uitchecken vindt plaats op gepaste afstand: De sleutel steekt bij aankomst op de deur. In het appartement ligt een gebruiksinstructie (wij geven een korte rondleiding) en u vindt informatie over de omgeving en de afhaal/bestel/restaurantmogelijkheden, etc.
 7. Het ontbijt wordt op afstand klaargezet en in het appartement of op het privé terras genuttigd.
 8. U beschikt over eigen sanitair.De gastenkamer is verder voorzien van voldoende ‘basisbenodigdheden’, zoals handdoeken, zeep, desinfectiemiddelen, tissues, etc. De gasten brengen eigen doucheschuim en shampoo mee.
 9. De B&B is voorzien van mechanische ontluchting, desondanks word de gasten verzocht dagelijks bij het verlaten van de B&B de ramen (horren aanwezig) open te zetten, teneinde voor voldoende ontluchting te zorgen.
 10. Indien u (ontsmettende) natte reinigingsdoekjes gebruikt gooi die dan na gebruik in de afvalbak en niet in het toilet. Gooi niet afbreekbare resten nooit in het toilet. Wij hebben een eigen eco afvalwaterzuiveringssysteem, dat daardoor ernstig beschadigd zou raken.
 11. Betaling geschiedt bij voorkeur vooraf per bankoverschrijving.
 12. Ondanks alle beperkingen doen wij er alles aan u een zo aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen.